Robbie Williams: Νέο άλμπουμ “Swings Both Ways”

robbie-williams-swings-both-ways-album-artworkO Robbie Williams κυκλοφορεί το νέο “Swings Both Ways” κάτω απο τη στέγη της Island Records στις 18 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ συγκεντρώνει μερικά από τα πιο κλασσικά τραγούδια του swing όπως το “Dream A Little Dream” ντουέτο με την Lily Allen, το “I Wanna Be Like You” ντουέτο με τον Olly Murs και το “Little Green Apples” με τη Kelly Clarkson.

Δύο νέα του τραγούδια κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο άλμπουμ με το “Soda Pop” να το ερμηνεύει μαζί με τον Michael Buble και το “Swings Both Ways” που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τον Rufus Wainwright.

Ο Guy Chambers έκανε την παραγωγή του άλμπουμ και ετσι  Robbie  και Guy χαράσουν ξανά κοινή πορεία .

O Robbie δηλώνει με απλό τρόπο: “Εκανα ένα Swing άλμπουμ γιατί ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ. Πάντα ήξερα ότι θα έκανα ακόμα ένα και σκέφτηκα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Απολαμβάνω την showbiz και απολαμβάνω την ζωή μου. Κατανοώ πού βρίσκομαι τώρα και ότι πρέπει να υπάρχει ένα γεγονός κάθε φορά που βγάζω ένα δίσκο αφου το άλμπουμ είναι η ίδια η αγάπη μου και ένα νοσταλγικό βλέμμα σε μια μουσική περίοδο του κόσμου στην οποία δεν ήμουν καλεσμένος γιατί απλα δεν βρέθηκα εκεί… ήθελα να είμαι! Μια περιόδος με την οποία όμως αισθάνομαι πολύ έντονα συνδεδεμένος.

Ξεκινώντας το άλμπουμ σχεδίαζα να είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά τότε συνειδητοποίησα, ότι αυτό στη πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που ήθελα να φτιάξω. Είχα μερικά τραγούδια που άλλαξα την σύνθεσή τους και που ήθελα ο κόσμος να τα ακούσει ελπίζωντας οτι θα τα αγαπήσει, -αν είμαι τυχερός-.

Το πρώτο επίσημο single ειναι το “Go Gentle” αφιερωμένο στη κόρη του Teddy.

To πρώτο swing άλμπουμ του Robbie, “Swing When You’re Winning” κυκλοφόρησε το 2001, παρέμεινε για έξι εβδομάδες στην κορυφή του UK Chart και έγινε επτά φορές πλατινένιο. Παραμένει μέχρι σήμερα το άλμπουμ του Robbie Williams με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=2773