Mόνικα – Shake Your Hands

monika 2014

Απευθείας από το Μπρούκλιν, όπου τελειοποίησε την έμπνευση και ηχογράφησε το νέο άλμπουμ της, η Μόνικα επιστρέφει με το νέο single “Shake Your Hands”, το πρώτο μέσα από τον τρίτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Secret In The Dark”. Η χορωδιακή εισαγωγή του τραγουδιού μεταλλάσσεται σε μια χορευτική γιορτή που μοιάζει να αντηχεί από κάποια αιώνια ντίσκο της πόλης που τη γέννησε, με guest εμφάνιση στα φωνητικά από τον Andrew Wyatt (Αμερικανό παραγωγό και τραγουδιστή του βραβευμένου με Grammy σουηδικού ποπ συγκροτήματος Miike Snow).

Το “Secret In The Dark” δίνει στις συνθέσεις της Μόνικας ένα funk, R&B και uptempo υπόβαθρο, με την πρόσμιξη των ελληνικής καταγωγής μελωδιών της σε αυτούς τους ρυθμούς. Ηχογραφήθηκε αναλογικά στην Νέα Υόρκη με τον παραγωγό Homer Steinweiss και τη συμβολή εξαίρετων μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson, Amy Winehouse κ.ά..) και την Menahan Street Band (The Black Keys, Lee Fields).

Το άλμπουμ θα παρουσιαστεί ζωντανά στη μεγάλη συναυλία της Μόνικας στο Ηρώδειο με τίτλο “Give Us Wings” την Τετάρτη 16 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Μαζί της επί σκηνής θα βρεθούν οι εξαιρετικοί μουσικοί με τη συμβολή των οποίων ηχογράφησε το “Secret In The Dark” στα Dunham Studios της Ν. Υόρκης. Οι ίδιοι θα την συνοδεύσουν και στα υπόλοιπα, αγαπημένα μας παλαιότερα τραγούδια της που θα στολίσουν εξίσου τη βραδιά. Αυτή η εμφάνιση θα είναι και το μοναδικό live της Μόνικας για το 2014.

Το “Shake Your Hands”, παίζει απο σήμερα πλέον εδώ στο Prime Radio 100,3.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=3234