Τα τραγούδια του καλοκαιριού 2016 (#4)

Justin-Timberlake-Cant-Stop-The-FeelingJustin Timberlake – Can’t stop the feeling

To “Can’t Stop the Feeling!” είναι ένα τραγούδι του Αμερικανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Justin Timberlake. Περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας Trolls.
Το τραγούδι έγραψαν μαζί, ο Timberlake, ο Σουηδός παραγωγός και τραγουδοποιός Max Martin και ο επίσης Σουηδός τραγουδοποιός Shellback.
Οι επιρροές του τραγουδιού είναι από την disco, τη soul και τη funk. Βγήκε το Μάιο του 2016 και πρωτοπαρουσιάστηκε τηλεοπτικά στο διαγωνισμό της Eurovision οπου ο Justin εμφανίστηκε ως καλεσμένος.
Το τραγούδι έγινε νο1 στις ΗΠΑ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ήταν το 5ο νο1 του στο αμερικανικό singles chart. Ήταν το 26ο στην ιστορία των charts που βρέθηκε με την πρώτη στο US no1.
Έγινε νο1 σε Αργεντινή, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδά, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Μεξικό, Ρωσία, Σκωτία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ν. Αφρική, Σουηδία, Ελβετία..

Ο Justin Timberlake είχε να συνεργαστεί με τον παραγωγό Max Martin από την εποχή που ο νεαρός τραγουδιστής ήταν ακόμα μέλος των NSYNC.
Στην ταινία Trolls όπου ακούγεται το τραγούδι, η φωνή του Justin χρησίμευσε και για ένα ρόλο, του τρολ με το όνομα Branch.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=5276