Τα τραγούδια του καλοκαιριού 2016 (#10)

willy-wlliam-egoWilly William – Ego

Το τραγούδι που ο περισσότερος κόσμος ζητούσε ως “Allez Allez Allez”, ενώ ο κανονικός του τίτλος είναι “Ego” (Το εγώ).
Κυκλοφόρησε το 2015, έφτασε μέχρι το νο12 στη Γαλλία, μπήκε στο τοπ4 του Βελγίου, έγινε νο1 στο Ισραήλ, και ακούστηκε πάρα πολύ στα ελληνικά ραδιόφωνα το καλοκαίρι 2016.
Στο μεταξύ, ο Willy είχε ήδη εκδώσει δυο σινγκλ, το “On s’endort?” παρέα με τον Γάλλο Keen V και το “Paris” με τον Αμερικανό Chris Cab. Επίσης το σόλο άλμπουμ του με τίτλο Une seule vie.
Στους στίχους του τραγουδιού, ο Willy “συνομιλεί” με τον καθρέπτη του προσπαθώντας να ικανοποιήσει τον εγωισμό του (Καθρέφτη, Πες μου ποιος είναι ο καλύτερος, Ακόμη και αν γίνω μεγαλομανής, Ελα, “χάιδεψε” το εγώ μου)
Στο κλιπ του τραγουδιού πρωταγωνιστεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής Djibril Cisse.

O Willy William είναι παραγωγός, τραγουδιστής και DJ. Έγινε γνωστός στη Γαλλία ως μέλος του σχήματος Collectif Métissé αλλά και για τα remix και τις συνεργασίες του με πολλούς καλλιτέχνες της dance σκηνής. Γνωστός παλαιότερα για την συνεργασία του με τον DJ Flex στην χορευτική επιτυχία B Boyz Shake da Body και την δουλειά του ως παραγωγός με το γαλλικό συγκρότημα Tragedie (με το ψευδώνυμο ‘Lord William). Γεννήθηκε το 1970 στον Μαυρίκιο, ένα νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Μεγάλωσε και δρα στη Γαλλία.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=5310