Τα τραγούδια του καλοκαιριού 2016 (#13)

DJ Snake feat Justin BieberDJ Snake feat Justin Bieber – Let me love you

To “Let Me Love You” είναι μια επιτυχία του Γάλλου παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής DJ Snake, και περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο Encore(2016). Φιλοξενείται στα φωνητικά, ο Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber.
Στο εξώφυλλο του σινγκλ υπάρχει προειδοποίηση για γονική συναίνεση, ωστόσο μάλλον πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους, αφού οι στίχοι δεν περιέχουν βωμολοχίες ή προκλητικά μηνύματα.
To τραγούδι έγινε αμέσως νο1 στη Γαλλία, ενώ μπήκε στο τοπ5 πολλών χωρών. Στο Η.Βασίλειο έφτασε μέχρι το νο2. Στις ΗΠΑ μπήκε κατευθείαν στο νο12, την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε.

Είναι ένα ερωτικό τραγούδι, σε χαρούμενο καλοκαιρινό ρυθμό, και μέσα από τους στίχους, ο τραγουδιστής καλεί το.. έτερον ήμισυ να μην εγκαταλείψει τη σχέση τους και να τον αφήσει να την αγαπήσει. Φήμες λένε ότι οι στίχοι αναφέρονται στην πρώην κοπέλα του Bieber, τραγουδίστρια Selena Gomez.
Ο Bieber έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Andrew Watt (πρώην κιθαρίστα των California Breed), τον Αμερικανο-Κορεάτη Brian Lee (έχει γράψει το Work from home των Fifth Harmony και το Good Time των Owl City και Carly Rae Jepsen) και τον Ali Tamposi.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=5325