US #1 οι “Μάυροι Beatles” και το Mannequin Challenge

rae-sremmurdΤο “Black Beatles” είναι ένα τραγούδι από το Αμερικανικό ντουέτο της hip hop

Περιλαμβάνεται στο 2ο studio album του ντουέτου, με τίτλο SremmLife 2.
Το τραγούδι ντύνεται με φωνητικά του Αμερικανού rapper Gucci Mane.
Ήταν το πρώτο νο1 στις ΗΠΑ για τους Rae Stremmurd αλλά και για τον Gucci
Στο τραγούδι υπάρχει σαφής αναφορά στο θρυλικό γκρουπ των Beates, και οι The Rae Sremmurd αυτοπαρουσιάζονται ως.. οι μαύροι Beatles, λόγω της υποτιθέμενης δόξας, του πλούτου και των κατακτήσεων.
Το τραγούδι έγινε επιτυχία βοηθούμενο και από χιλιάδες βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube στα οποία ακούγεται. Τα βιντεάκια αυτά είναι αποτέλεσμα μιας νέας τάσης που έγινε viral, το Mannequin Challenge, κατά το οποίο οι άνθρωποι στέκουν παγωμένοι σε ένα σημείο, χωρίς να κινούνται, σαν κούκλες βιτρίνας, όσο τους καταγράφει η κάμερα.

Ήταν το τρίτο τραγούδι στην ιστορία του αμερικανικού Top 40 που περιείχε το όνομα των Beatles στον τίτλο του [τα άλλα δυο ήταν: “We Love You Beatles” (Τhe Carefrees – 1964) και “The Beatles’ Movie Medley” (ένα ποτ πουρί με μελωδίες των Beatles – 1982). Είναι το πρώτο νο1 τραγούδι στην ιστορία που έχει την λέξη Beatles στον τίτλο του.
Στο videο του “Black Beatles” εμφανίζονται στιγμιότυπα από συναυλίες και back stage από τους Rae Sremmurd και τον Gucci Mane. Σε κάποιο σημείο του κλιπ, μιμούνται την φωτογραφία του εξωφύλλου του θρυλικού άλμπουμ “Abbey Road” των Σκαθαριών.

Δείτε τα καλύτερα Manequin Challenge εδώ.

good-news-logo

Credit: Good News Prime

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=5533