Zayn – Fingers

Ο ZAYN κυκλοφορεί ένα νέο single με τον τίτλο “Fingers” -μία ερωτική μπαλάντα-  και προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του πολυαναμενόμενου δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music.

Ο 25χρονος τραγουδιστής, τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε ότι δουλεύει το υλικό για το επερχόμενο άλμπουμ του χτίζοντας ένα μυστήριο σχετικά με το ύφος του δίσκου, αποκαλύπτοντας μόνο ότι θα είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι τώρα.

Τον κύκλο, για τη νέα δισκογραφική δουλειά του ZAYN, άνοιξε το υπέροχο “Dusk Till Dawn”, με τη συμμετοχή της Sia στα φωνητικά και τη σύνθεση, μια απο τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

 

Το τραγούδι έχει επίσης, συμπληρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των εβδομάδων παραμονής στην 1η θέση του διεθνούς Airplay Chart της χώρας μας.

Στην πορεία, ο ZAYN παρουσίασε το “Let Me”, το ερωτικό “Entertainer”, το funky “Sour Diesel” και τη συνεργασία με τον Timbaland στο “Too Much”.

Το single “Fingers”  συνυπογράφουν ο Zayn μαζί με τους Alex Oriet και David Phelan (Saltwives), οι οποίοι επιμελήθηκαν και την παραγωγή.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=6639