Οι “Hot Chelle Rae” ως Opening Act στη “Demi Lovato”

Οι νικητές στα American Music Award, Hot Chelle Rae ανακοίνωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία όπου θα είναι η support μπάντα στις συναυλίες της Demi Lovato στην πολύ-αναμενόμενη Αμερικάνικη τουρνέ της. Οι νέες ημερομηνίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την τωρινή τους περιοδεία “Beautiful Freaks Tour 2012” η οποία είναι σε πολλές πόλεις sold out, όπως στην Νέα Υόρκη, την Βοστόνη, το Los Angeles, την Ουάσινγκτον, την Φιλαδέλφεια, το Σικάγο, την Ατλάντα, το Ντιτρόιτ και άλλες.

Οι Hot Chelle Rae πρόσφατα κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους “Honestly” και το μουσικό video του τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχει ο Ashley Benson από την οικογενειακή επιτυχημένη σειρά του ABC Pretty Little Liars. Το video έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views στο VEVO μόνο σε τρείς μέρες από την κυκλοφορία του. Με πάνω από 4 εκατομμύρια πωλήσεις digital singles μέχρι σήμερα, το “Honestly” το οποίο έχουν γράψει οι Hot Chelle Rae, έχει χαράξει την ίδια επιτυχημένη πορεία που είχε το προηγούμενο πλατινένιο single “I Like It Like That” και το πολύ-πλατινένιο “Tonight Tonight”, όπου όλα περιέχονται στο album τους WHATEVER.


To album, WHATEVER, περιέχει το “Why Don’t You Love Me” με την συμμετοχή της Demi Lovato, το “Radio” (με τον rapper Bei Maejor), την εξαιρετική μπαλάντα “Keep You With Me”, το “Beautiful Freaks” και το ομότιτλο anthem για την νέα γενιά “Whatever”.

Η NY POST αποκάλεσε το WHATEVER “effervescent” και η USA TODAY περιγράφει το WHATEVER ως ένα album γεμάτο από “tight hooks, savvy cameos, and sing-along choruses so insanely catchy…

Έχοντας χαρακτηριστεί ως “one of the catchiest pop-rock anthems of the summer” από την USA Today, το πρώτο single του album “Tonight Tonight” μπήκε στο Top10 του Billboard Hot 100 chart τον Ιούλιο, έφτασε στο No. 1 του Hot AC radio τον Σεπτέμβριο και πιστοποιήθηκε διπλά πλατινένιο στην Αμερική και την Αυστραλία και πλατινένιο στον Καναδά. Το επόμενο single της μπάντας “I Like It Like That” το αποκάλεσε το Entertainment Weekly “bubbly elasti-funk” και ένα “official fall-resisting battle cry.”

Web: www.hotchellerae.com

Twitter: @hotchellerae

Facebook:  Facebook.com/hotchellerae

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=1040