To Mestral στο #1 του iTunes Dance chart.

Το “Mestral”, debut single του παραγωγού Pink Noisy στην Sony Music, σε συνεργασία με το next best thing της Ρουμανίας τους Radio Killer, σκαρφαλώνει σήμερα στο #1 του iTunes Dance chart. Το τραγούδι ανεβαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και στο επίσημο iTunes chart και βρίσκεται ήδη στο #6.

Το single έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και σε λιγότερο από ένα μήνα αποστολής του τραγουδιού στα ραδιόφωνα ανεβαίνει ήδη στις υψηλότερες θέσεις του airplay. Τα συνολικά views των promo video  του “Mestral” στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 80 χιλιάδες και αυξάνονται καθημερινά. Η μουσική του “Mestral” ανήκει στον Pink Noisy και οι στίχοι στον Giogio Sopidi. Στα φωνητικά είναι η Lee Heart των Radio Killer, οι οποίο γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη με τα τελευταία τους single “Lonely Heart” και “Don’t Let The Music End”.

Ο Pink Noisy είχε την πρώτη επαφή με του με τη μουσική σε μικρή ηλικία πραγματοποιώντας σε ωδείο μαθήματα πιάνου και αρμονίου. Στην πορεία κάνει τις πρώτες του προσπάθειες στην σύνθεση, μουσική με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και επηρεασμένος από το ρεύμα της εποχής από τους Jean-Michel Jarre και Vangelis. Συνεχίζει τις σπουδές του στη σύνθεση μουσικής (Ανωτέρων θεωρητικών) αποκτώντας πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης και τις ολοκληρώνει το 2009 στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών. Το 2005 διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο σε σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής (παίρνοντας) υποτροφία σε τμήμα μουσικής τεχνολογίας.  Το 2008 ξεκινάει τα πρώτα του ηχογραφήματα σε ήδη γνωστές επιτυχίες. Έχει συνεργαστεί με τους  Jemerey Amelin (Star Academy Γαλλιας), Consoul Trainin συμμετέχοντας στην Buddha Bar με το κομμάτι “Tango To Evora”, με  Livin R, Ηuseyin Karadayi, Bartosz Brenes κ.α. Το 2009 παρουσιάζει το κομμάτι “Indigo” μια original σύνθεση που θα χαρακτηρίσει το ύφος της μουσικής του.

 

Facebook: facebook.com/OfficialPinkNoisy
Twitter: @PinkNoisy

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=1072