Alicia Keys: 5o Αλμπουμ με τίτλο “Girl On Fire”

Η νικήτρια 14ων Grammy® βραβείων, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός Alicia Keys, θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο πέμπτο studio album, GirlOnFire, στις 26 Νοεμβρίου από την RCA Records. Η Keys θα παρουσιάσει το δυναμικό,  εθιστικό ομότιτλο και πρώτο single από το GirlOnFire σε μια special εμφάνιση στα MTV Video Music Awards στις 6 Σεπτεμβρίου από το Staples Center του Los Angeles. Το πρώτο single “Girl On Fire” θα κυκλοφορήσει στο iTunes και το ραδιόφωνο στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ το ολοκληρωμένο track listing του Girl Οn Fire θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Το ’GirlOnFire’ μιλάει για την εύρεση της φωνής σου, για το πώς να την επιβάλεις και για το πώς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό και τον εαυτό σου», είπε η Keys. «Δεν μπορώ να περιμένω να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο».

“I have arrived at a place in myself that I am comfortable being exactly who I am in this moment and sharing it with no reservations.”

Το GirlOnFire διαθέτει εντυπωσιακά anthems και μοναδικές μπαλάντες, με την υπογραφή της αισθητικής φωνής της Keys και τους προσωπικούς στίχους. Η Keys συνεργάστηκε με διάσημα και ανερχόμενα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένου και τους επί χρόνια συνεργάτες της, Krucial, τον νικητή βραβείου Grammy τον Babyface, τον συγγραφέα και τραγουδιστή Jeff Bhasaker, τον καλλιτέχνη Gary Clarke Jr, τους up and comers, Pop and Oak, καθώς και τους Βρετανούς, Emeli Sande και Jamie XX μεταξύ άλλων. Τα τραγούδια του GirlOnFire έχουν την υπογραφή των δυναμικών φωνητικών της Keys και το σήμα κατατεθέν της, το πιάνο αλλά ηχητικά θα ακούσετε και drums, ηλεκτρικούς ήχους, reggae και soul, τα οποία όλα αυτά μαζί δίνουν στο album ένα σύγχρονο ήχο ενώ ταυτόχρονα ακούγεται σαν ένα κλασσικό που σε ταξιδεύει στο χρόνο. Το album περιέχει μια εμπνευσμένη σύνθεση των πλούσιων ήχων που έχει ανακαλύψει η Keys κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και των ταξιδιών της στον κόσμο και ιδιαίτερα από την περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο και την Τζαμάικα καθώς επηρεασμένο από τις Νέο Υορκέζικες ρίζες της.

 

Τον Ιούνιο, η Keys έδωσε στους fans μια πρώτη γεύση από το νέο της album με την κυκλοφορία του lyric video του anthem, “New Day”.

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

www.aliciakeys.com,   www.facebook.com/aliciakeys   www.twitter.com/aliciakeys
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ALICIAKEYS

Η Alicia Keys έχει κερδίσει 14 βραβεία Grammy® , είναι τραγουδίστρια/ τραγουδοποιός/ παραγωγός, ηθοποιός, New York Times best-selling συγγραφέας, επιχειρηματίας και ανθρωπιστής. Από τότε που κυκλοφόρησε το debut album της Songs in A minor, η Keys έχει χτίσει ένα φανταστικό ρεπερτόριο από hits που έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως. Σαν ηθοποιός είχε αξιόλογες εμφανίσεις στα  SmokinAces’, The Nanny Diaries και The Secret Life of Bees. Το 2011, η Keys έκανε το ντεμπούτο της σαν σκηνοθέτης με το Lili, για το  Lifetime’s Five, μια ανθολογία από πέντε σύντομα films με θέμα τον καρκίνο του στήθους όπως επίσης για πρώτη φορά έγινε παραγωγός στο θεατρικό έργο της Lydia R. Diamond, το Stick Fly, για το θέατρο Cort, για το οποίο συνέθεσε και την μουσική. Το πρώτο της βιβλίο Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys, την έκανε την New York Times Bestselling συγγραφέα. Σαν φιλάνθρωπος η Keys είναι συν-ιδρυτής στο Keep a Child Alive (KCA) και είναι παγκόσμια πρέσβειρα.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=1633