Leona Lewis: Eπιστρέφει με το νέο ”Glassheart”

Στις 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το “Glassheart”, το πολύ-αναμενόμενο τρίτο studio album μιας από τις πιο επιτυχημένες Βρετανίδες τραγουδίστριες όλων των εποχών, της Leona Lewis. Έχοντας σαν πρώτο single, το αριστούργημα “Trouble”, το “Glassheart” είναι ένα album από μια καλλιτέχνη, η οποία έχει ενηλικιωθεί μουσικά. Μια συλλογή από διαχρονικά τραγούδια, το καθένα ενδεχομένως να γίνει single, η Leona πέρασε το χρόνο της κάνοντας τα πάντα σωστά για αυτό το album.

Το album ηχογραφήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ Λονδίνου, Ντένβερ και Λος Άντζελες και η Leona δούλεψε για πρώτη φορά με τον παραγωγό Fraser T Smith. Η αρχική τους συνάντηση έγινε πριν από 10 δέκα χρόνια όταν η Leona ήταν άγνωστη και ηχογραφούσε demos, δουλεύοντας σκληρά για να τα καταφέρει. Μια δεκαετία αργότερα η Leona θεωρείται μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες και μια από τις παγκόσμιες superstars. Με τον Fraser T Smith μοιράζονται το ίδιο όραμα και το ίδιο πάθος σε αυτό το album, το “Glassheart” είναι η ολοκληρωμένη και παθιασμένη συνέχεια των δύο προηγουμένων studio albums της Leona: “Spirit” και “Echo”.

Από το εντυπωσιακό “Trouble” – το πρώτο single- στο μαγευτικό “Fireflies” και το ειλικρινές “Un Love Me”, το “Glassheart” είναι ένα εξαιρετικό album που η Leona ερμηνεύει με συναίσθημα. Μαζί με τα τραγούδια “Fingerprint” και “When It Hurts” αυτό το album την καθιερώνει ως μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Τον Μάιο που μας πέρασε η Leona παρουσίασε το “Come Alive” όταν εμφανίστηκε στο Hackney Weekend, προβάλλοντας έναν διαφορετικό ήχο και την ενέργεια που μπορούν να ακουστούν στα τραγούδια “Glassheart” και “Shake You Up”. Άλλη μια ξεχωριστή στιγμή είναι το ατμοσφαιρικό “I To You”, μια επική μπαλάντα.

Η Leona είπε: «Το “Glassheart” είναι ένα album που έχω βάλει την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι ωμό, συναισθηματικό και προοδευτικό. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το δίσκο και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας».

Ένα πραγματικό album αγάπης, η Leona πέρασε το χρόνο της κυκλοφορώντας ένα album εκπληκτικό. Εκτός από τον Fraser, η Leona συνεργάστηκε με μερικούς από τους καλύτερους τραγουδοποιούς και παραγωγούς όπως μεταξύ άλλων τους: Εmeli Sandé, Naughty Boy, Ina Wroldsen, Bonnie McKee, Jörgen Elofsson, Ryan Tedder, Autumn Rowe, Ammo και Rodney Jerkins. Ο Fraser ξεκίνησε να δουλεύει με την Leona πριν ένα χρόνο, μετά από μια ηχογράφηση όπου η Leona ένιωσε το πνεύμα και τις λεπτές αποχρώσεις του “Glassheart”. Ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το project και να βοηθήσει την Leona να δημιουργήσει το τέλειο album. Μιλώντας για την συμμετοχή του Fraser η Leona είπε, «Είχε καταλάβει τα πάντα τόσο όμορφα. Είναι τόσο ευαίσθητος μουσικά  και είναι ότι χρειάζομαι ως τραγουδίστρια».

 Αυτή η συλλογή τραγουδιών ταυτόχρονα αναδεικνύει την απόλυτη δύναμη και την οικειότητα της απίστευτης φωνής της Leona. Για μια καλλιτέχνη που έχει γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία, αμέτρητα ρεκόρ και έχοντας πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια singles και albums, το “Glassheart” είναι το καλύτερο της Leona Lewis.
 

www.leonalewismusic.com

 

 Tracklisting:

Trouble

Un Love Me

Lovebird

Come Alive

Fireflies

I To You

Shake You Up

Stop The Clocks

Favourite Scar

When It Hurts

Glassheart

Fingerprint

Trouble featuring Childish Gambino

Deluxe Version Additional Tracks:

 Trouble (Acoustic)

Come Alive (Acoustic)

Glassheart (Acoustic)

Colorblind

Sugar

Leona Lewis/Avicii – Collide (Afrojack Remix)

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=1925