David Bowie: 2013, η χρονιά της επιστροφής.

Bowie-david-bowie Σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013, τις πρώτες πρωινές ώρες οι Iso/Columbia Records κυκλοφόρησαν το νέο single του David Bowie με τον τίτλο “Where Are We Now?” αποκλειστικά στο iTunes.

Το πρώτο νέο album του David Bowie μέσα σε δέκα χρόνια και το 30ο studio album του, το “THE NEXT DAY” είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία του είναι τον Μάρτιο. Σήμερα 8 Ιανουαρίου είναι επίσης και τα γενέθλια του David Bowie, η καλύτερη στιγμή για έναν τέτοιο θησαυρό να αποκαλυφθεί από το πουθενά.

Το να αποφεύγει τα συνηθισμένα είναι κάτι που κάνει ο David Bowie παρά το εξαιρετικό ιστορικό του που περιλαμβάνει πωλήσεις albums άνω των 130 εκατομμυρίων  για να μην αναφερθούμε στην τεράστια συνεισφορά του στο χώρο της τέχνης, της μόδας, του στυλ, της σεξουαλικής εξερεύνησης και της κοινωνίας γενικότερα. Εχει εμφανιστεί σε sold out στάδια και έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του.

Ο David είναι το είδος του καλλιτέχνη που γράφει και τραγουδάει αυτά που θέλει όταν θέλει και όταν έχει κάτι να πει χωρίς να τον νοιάζει αν αυτό θα πουλήσει. Σήμερα έχει σίγουρα κάτι να πει.

Σε παραγωγή του μακροχρόνια συνεργάτη του Tony Visconti, το “Where Are We Now?” το έγραψε ο Bowie και ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη. Το single συνοδεύεται από το video το οποίο σκηνοθέτησε ο Tony Oursler και προέρχεται από την περίοδο που ήταν ο Bowie στο Βερολίνο. Στο video φαίνεται να είναι σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κάτω από το διαμέρισμα που έμενε μαζί με έντονες εικόνες της πόλης εκείνη την εποχή και ένα στίχο που συνεχώς επαναλαμβάνει την ερώτηση Where Are We Now?

«Η στιγμή που ξέρεις, που ξέρεις, που ξέρεις» αντηχεί ο στίχος από το νέο single. Ο David Bowie βρίσκεται σε studio ηχογράφησης…κάτι το οποίο τουλάχιστον το αναμέναμε!!!

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=2123