Video Premiere: Depeche Mode “Soothe My Soul”

depeche-modeΟι Depeche Mode μας παρουσιάζουν το video του “Soothe My Soul”.Το τραγούδι είναι το δεύτερο single από το 13 studio album της μπάντας, Delta Machine, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την Columbia Records. Το video, γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη στις αρχές Μαρτίου με σκηνοθέτη τον Warren Fu (Daft Punk, The Killers).

Οι Depeche Mode είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα όλων των εποχών με παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων. Δημιουργήθηκαν το 1981, οι Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan και Andy ‘Fletch’ Fletcher – συνεχίζουν να κερδίζουν κριτικούς και κοινό σε όλο τον κόσμο με τα albums τους και τα live τους. Τα albums της μπάντας έχουν φτάσει στο Top Ten σε πάνω από 20 χώρες, ανάμεσά τους σε Αμερική και Αγγλία. Το Sounds of The Universe, που κυκλοφόρησε το 2009 καρφώθηκε στο #1 σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του Delta Machine, η μπάντα ξεκινάει και παγκόσμια περιοδεία. Το ευρωπαϊκό σκέλος θα ξεκινήσει στο Τελ Αβίβ στις 7 Μαίου ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα, στις 10 Μαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.depechemode.com

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=2380