David LaChapelle & Sergei Polunin – “Take Me To Church”

Sergey-PoluninΑν βαρεθήκατε να το ακούτε, θα αρχίσετε να το βλέπετε ξανά. Εναλλακτικό βίντεο με ένα εξαιρετικό χορευτικό νούμερο για το “Take me to church” του Hozier.
Ο φωτογράφος David LaChapelle σε συνεργασία με τον διάσημο χορευτή Sergei Polunin, δημιούργησαν μια εναλλακτική, καλλιτεχνική εκδοχή του video clip του αγαπημένου κομματιού.
Το κανονικό video του τραγουδιού έχει πολυσυζητηθεί ποικιλοτρόπως λόγω του σκληρού περιεχομένου του που κατακεραυνώνει την ομοφοβία, γενικώς, αλλά και συγκεκριμένα στη Ρωσία.
O Sergei Polunin γεννήθηκε στην Ουκρανία, πρώην βασικός χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου της Βρετανίας και νυν χορευτής του Θεάτρου Στανισλάβσκι της Ρωσίας. Ένας από τους κορυφαίους χορευτές σύμφωνα με τον βρετανικό θεσμό National Dance awards.
O φωτογράφος David LaChapelle είναι γνωστός διεθνώς για το εξαιρετικό ταλέντο του σε συνδυασμό με μία μοναδική υπερ-ρεαλιστική αισθητική με βαθιά κοινωνικά μηνύματα.
Έχει φωτογραφήσει προσωπικότητες τόσο διαφορετικές όπως οι Muhammad Ali, David Beckham, Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio, Eminem, Paris Hilton, Elton John, Angelina Jolie, Alicia Keys, Lady Gaga, Madonna, Tupac Shakur, Elizabeth Taylor, Uma Thurman, κ.α.

lunch time

More@ https://www.facebook.com/thelunchtimeshow

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=3744