Sade ‘Bring Me Home – Live 2011’

 

 

Η συναυλία που χαρακτηρίστηκε ως “an uplifting, moving triumph” από την Evening Standard, θα κυκλοφορήσει από την Sade σε DVD/CD και BluRay. Θα έχει τον τίτλο  ‘BringMeHomeLive 2011’  και θα είναι διαθέσιμο στις 21 Μαίου.

Μετά από ένα διάλειμμα 18 ετών η Sade πραγματοποίησε συναυλίες στην Αγγλία, στο London 02 Arena, στο BirminghamNEC και στο Manchester Men Arena μεταξύ άλλων. Εκτός από την Μεγάλη Βρετανία περιόδευσε στην Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Νότια Αφρική και την Αυστραλία, τραγουδώντας μπροστά σε 800.000 κόσμο και η περιοδεία της ήταν η 6η με το μεγαλύτερο τζίρο στην Αμερική για το 2011. Έλαβεδιθυραμβικέςκριτικέςαπότοντύποόλου του κόσμου.

Κατά την διάρκεια του Αμερικάνικου σκέλους, η καταξιωμένη Βρετανίδα σκηνοθέτης, SophieMuller, οπτικοποίησε δύο ώρες από το μοναδικό showτης Sade για να το κυκλοφορήσει σε Blu Ray και DVD μαζί με το Live CD. Η συναυλία με τα 22 τραγούδια περιλαμβάνει hits από  όλα τα 28 χρόνια της καριέρας της. Η Sade κέρδισε τις καρδιές των κριτικών και ήταν υποψήφια στο musicindustrypublicationPollstarγια δύο βραβεία, ‘Most Creative Stage Production’ και ‘2011 Major Tour of The Year Award’.

 

Εκτός από την συναυλία, υπάρχει και  ένα 20λεπτο ντοκιμαντέρ γυρισμένο από την Sophie Muller με υλικό από τα παρασκήνια, δείχνοντας μεταξύ άλλων μοναδικές στιγμές της Sade αποκλειστικά για αυτή τη νέα κυκλοφορία. Επίσης, περιλαμβάνει ένα τεχνικό ντοκιμαντέρ από τον Stuart Matthewman και έξτρα υλικό από την μπάντα.

Θαυμαστές και κριτικές ενθουσιάστηκαν με το show για την εξαιρετική ατμόσφαιρα, το μοναδικό του παλμό, την ελκυστική του παραγωγή και το εκθαμβωτικό του οπτικό υλικό, κάνοντας αυτό το DVD/CD ένα must για τους απόλυτους Sadefans.

Blu-Ray &Live DVD tracklisting:

1. Soldier Of Love / 2. Your Love Is King / 3. Skin / 4. Kiss Of Life / 5. Love Is Found / 6. In Another Time / 7. Smooth Operator / 8. Jezebel / 9. Bring Me Home / 10. Is It A Crime / 11. Love Is Stronger Than Pride / 12. All About Our Love / 13. Paradise / 14. Nothing Can Come Between Us / 15. Morning Bird / 16. King Of Sorrow / 17. The Sweetest Taboo / 18. The Moon And The Sky / 19. Pearls / 20. No Ordinary Love / 21. By Your Side / 22. Cherish the Day

Live CD tracklisting:

1.Soldier of Love / 2. Skin / 3. Kiss of Life / 4. Love is Found / 5. In Another Time /6.Jezebel /7. All About Our Love /8. Paradise – Nothing Can Come Between Us /9. Morning Bird /10.The Moon and the Sky /11.NoOrdinaryLove /12.  ByYourSide /13. CherishtheDay

Κατά τη διάρκεια της 28χρονης καριέρας της, η Sade έχει βιώσει μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο. Από την κυκλοφορία του ντεμπούτο της album, το Diamond Life το 1984, η μπάντα έχει δει και τα 6 studioalbum της να προσγειώνονται στο Top 10 του Billboard Top 200 AlbumChart, πουλώντας πάνω από 55 εκατομμύρια album παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Έχουν υπάρξει υποψήφιοι στα American Music Awards και MTV Video Music Awards, κέρδισαν ένα BritAward στην κατηγορία BestAlbum για το Diamond Life και τέσσερα Grammy Awards – το πρώτο το 1986 στην κατηγορία BestNewArtist, το 1994 στην κατηγορία Best R&B Performance By A Duo Or Group για το “NoOrdinaryLove”, στην κατηγορία Best Pop Vocal Album με το Lovers Rock το 2002 και ξανά στην κατηγορία Best R&B Performance By A Duo Or Group το 2010 για το “Soldier of Love”.

 

Επισκεφθείτε το website της www.sade.com

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=425