Ο Kris Allen, κυκλοφορεί δεύτερο άλμπουμ.

Ο νικητής του American Idol Season 8, Kris Allen, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του δεύτερού του album με τίτλο  THANK YOU CAMELLIA. Το ομώνυμο  ντεμπούτο του album κυκλοφόρησε το 2009 όταν κέρδισε τον τίτλο του American Idol. Το THANK YOU CAMELLIA θα είναι διαθέσιμο σε απλή και deluxe έκδοση.

Το πρώτο single από το  THANK YOU CAMELLIA έχει τον τίτλο “The Vision of Love” και μόλις κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στο iTunes και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την  19/RCA Records. Το  album του μπορείτε να το προ-παραγγείλετε σήμερα στο www.krisallenofficial.com.  Γραμμένο από τον Kris Allen μαζί με τους Nasri και Adam Messinger και σε παραγωγή των  Nasri και Messinger (Chris Brown/Justin Bieber), το “The Vision of Love” αναδεικνύει το ταλέντο του  Kris ως ερμηνευτή και τραγουδοποιό. Το επιτυχημένο single του Kris από το ντεμπούτο του album “Live Like We’re Dying” έφτασε στο #3 του Hot AC και στο Top 10 στην κατηγορία Pop. Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε και με το νέο του single “The Vision Of Love” κάνοντας το ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα στην κατηγορία  “Most Added” του Hot AC με την υποστήριξη ραδιοφωνικών σταθμών από το Denver, το Las Vegas, το San Diego, το Portland και πολλών άλλων.


Ο Kris Allen έγγραψε μαζί με άλλους καλλιτέχνες όλα τα τραγούδια του THANK YOU CAMELLIA αλλά και συμμετείχε στην παραγωγή κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο δουλεύοντας με τους καλύτερους παραγωγούς και τραγουδοποιούς, όπως τους Pagnotta (τραγουδιστής των Sugarcult και παραγωγός του “Animal” από τους Neon Trees), Curt Schneider (Augustana, Five for Fighting), Nasri & Adam Messinger, (Chris Brown/Justin Bieber), Kevin Kadish (Jason Mraz, Rob Thomas) και Boots Ottestad (Andy Grammar, Robbie Williams).

Ο Kris Allen θα ερμηνεύσει νέο υλικό από το επερχόμενό του album στο “Live in the Vineyard” φεστιβάλ στις 13 Απριλίου στο Uptown Theater, στη Napa, CA  που θα συμμετέχουν οι Jason Mraz, Mayer Hawthorne, Mat Kearney και πολλοί άλλοι.

Ο Kris επίσης πραγματοποιεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό remix του τωρινού του  single “The Vision of Love” που ξεκινάει σήμερα.  Επισκεφθείτε το krisallenofficial.com/remix για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του ως νικητής του American Idol το 2009, ο Kris Allen έχει καταφέρει να έχει πέντε singles στα Billboard charts.  Το ομώνυμο ντεμπούτο του album περιλαμβάνει την επιτυχία  “Live Like We’re Dying”,  που έχει συνολικά πάνω από 1,7 εκατομμύρια διαδικτυακές πωλήσεις. Από την κυκλοφορία του album του ως σήμερα ο Kris έχει περιοδεύσει με τους Keith Urban, Maroon 5, Barenaked Ladies, Lifehouse αλλά και έχει πραγματοποιήσει το δικό του tour.

 

 Visit: www.krisallenofficial.com/

Follow: @KrisAllen

Like: facebook.com/KrisAllen

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=586