Aretha Franklin: Still Big, Alive & Kicking!

Η Aretha Franklin έχει μεγάλα σχέδια για το 2017: ένα νέο άλμπουμ που παρήγαγε ο Stevie Wonder και η αποχώρησή της από τις live εμφανίσεις.

Η μεγάλη κυρία της Soul, Aretha Franklin ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2017 μετά την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ που έχει ετοιμάσει.

Μιλώντας με το WDIV Local 4 του Ντιτρόιτ, η Franklin δήλωσε: “Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στις ζωντανές συναυλίες. θα συνεχίσω βέβαια να ηχογραφώ όπως έκανα πάντα, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο μου έτος στα live…”THIS IS IT”.

Ο Franklin είναι κατενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με το Stevie Wonder,σε ενα νεο άλμπουμ το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο πρωτότυπα τραγούδια και έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία κάποια στιγμή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δεν θα σταματήσει τελείως τις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά θα συνεχίσει να κάνει “κάποια επιλεγμένες” ίσως μια ανα μήνα, για τους έξι μήνες του έτους.

Ο Φράνκλιν δήλωσε ότι ένας βασικός λόγος για τη συνταξιοδότησή της είναι να καταφέρει να περάσει περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια της.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=6080