ABBA Voyage

Μετά από 39 χρόνια παύσης, οι ABBA επιστρέφουν με νέα μουσική!

Την ερχόμενη Παρασκευή, η σουηδική θρυλική μπάντα επανασυνδέεται μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες για να δημιουργήσουν και να πάρουν μέρος στο ‘ABBA Voyage’ όπου θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα νέα τραγούδια.
Ο νέος ιστότοπος «ABBA Voyage» εμφανίστηκε σήμερα με ενα teaser γράφωντας: «Καταχωρήσετε το ενδιαφέρον σας για να είστε από τους πρώτους που θα ακούσετε περισσότερα».
Στο ABBA Voyage θα εμφανιστεί μια παράσταση με ολόγραμμα στο Λονδίνο σε ένα ειδικά σχεδιασμένο θέατρο για το έργο. Οι Björn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Benny Andersson και Anni-Frid Lyngstad, τα τέσσερα μέλη των ABBA, θα προβληθούν ως νεότερες εκδόσεις του εαυτού τους.
Από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, η πολύχρονη αναμονή για νέα μουσική από τους Σουηδούς σταρ θα τελειώσει. Η κυκλοφορία νέου υλικού καθυστέρησε αρχικά όταν οι φήμες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2018, αφού το κουαρτέτο ανακοίνωσε ότι ήθελε να κάνει νέα μουσική μετά από 35 χρόνια και στη συνέχεια να την κυκλοφορήσει το 2020. Όμως όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.
Ο Geoff Lloyd, οικοδεσπότης του podcast Reasons To Be Cheerful δήλωσε εκ μέρους του supergroup ότι θα κυκλοφορήσουν πέντε νέα τραγούδια το 2021:
«Ηχογράφησαν πέντε νέα τραγούδια. Θα έπρεπε να είχαν βγει στο τέλος του περασμένου έτους … Λόγω τεχνικών δυσκολιών και της πανδημίας, τα πράγματα καθυστέρησαν. Ο Björn υποσχέθηκε ότι η νέα μουσική των Abba θα κυκλοφορήσει το 2021 ».
Για την ιστορία ας σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα, ο δίσκος των ABBA «Gold» έγινε το πρώτο άλμπουμ που έφτασε τις 1.000 εβδομάδες στο Top 100 στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτι που αντιστοιχεί σε 19 ολόκληρα χρόνια παραμονής μέσα στο chart!

#abba

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=8301