Ο Adam Lambert κυκλοφορεί το “Never Close Our Eyes”

Ο  Adam Lambert κυκλοφορεί το single, “Never Close Our Eyes”, από το πολύ-αναμενόμενό του νέο album, TRESPASSING.  Το τραγούδι, που έχει γράψει και έχει κάνει την παραγωγή ο  Bruno Mars και ο Dr. Luke, είναι διαθέσιμο από τις 17 Απριλίου στο iTunes ως άμεσο δώρο για όλους που θα προ-παραγγείλουν την deluxe version του TRESPASSING.

Το TRESPASSING, που θα κυκλοφορήσει από τη RCA Records/19 Recordings στις 14 Μαΐου, θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια στην απλή έκδοση και στην deluxe επιπλέον 3 τραγούδια. Ο Lambert έγραψε πολλά από τα τραγούδια σε συνεργασία με πολλούς βραβευμένους καλλιτέχνες, παραγωγούς και τραγουδοποιούς, όπως τους Pharrell Williams, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rogers, Sam Sparro και τους Dr. Luke και Bruno Mars.

Από την κυκλοφορία του ντεμπούτο album του Lambert For Your Entertainment το 2009 έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Lambert ήταν υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία Best Male Pop Vocal Performance για το τραγούδι “Whataya Want From Me” το 2010 και επίσης κυκλοφόρησε το Glam Nation Live CD/DVD και το Acoustic Live! EPs. Είναι το πρώτο American Idol που πραγματοποίησε παγκόσμια περιοδεία αμέσως με τα τη σεζόν του American Idol, για να παρουσιάσει τα τραγούδια του debut album του. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Adam ανέβηκε στη σκηνή των MTV European Music Awards ως ο κύριος τραγουδιστής των Queen, που τιμήθηκαν με το Lifetime Achievement βραβείο. Η μαγευτική τους εμφάνιση θεωρήθηκε ως το highlight όλης της EMA εκδήλωση και είναι μια απόδειξη της καριέρας που θα ακολουθήσει για τον Adam Lambert.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/42799614″ iframe=”true” /]

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=849