Best Of The Corrs

#NewMusicRadio #reissue #inmemoryof #tribute
Οι The Corrs, επανεκδίδουν μια expanded έκδοση του Best Of The Corrs την 1η Δεκεμβρίου σε μια εκπληκτική περιορισμένη έκδοση 2LP σε μορφή χρυσού βινυλίου και σε expaned double CD.
Αρχικά η συλλογή κυκλοφόρησε το 2001, με 21 κομμάτια, που καλύπτει τα επιτυχημένα τρία πρώτα στούντιο άλμπουμ των The Corrs, “Forgiven Not Forgotten”, “Talk On Corners” και “In Blue”, με επιτυχίες όπως τα Breathless, Runaway, What Can I Do, Radio, Dreams και πολλά άλλα.
Η συλλογή θα περιλαμβάνει τρία νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν ως φόρο τιμής στην Christine McVie των Fleetwood Mac μετά τον θλιβερό θάνατο της το 2022. Το συγκρότημα ηχογράφησε νέες εκδοχές των κλασικών τραγουδιών “Little Lies”, “Everywhere” και “Songbird”, σε παραγωγή και ηχογράφηση του Guy Chambers. Το Little Lies είναι ήδη OnAir εδώ στο αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης, ενώ το Songbird θα βγει στις 30 Νοεμβρίου, ημέρα της πρώτης επετείου του θανάτου της Christine. Ένα 7″ double A Side single με τα Little Lies/Songbird θα κυκλοφορήσει σε μια πολύ περιορισμένη D2C έκδοση στις 27 Οκτωβρίου.
The Corrs – Little Lies @ Prime Radio 100,3
#TheCorrs #FleetwoodMac #ChristineMcVie #LittleLies #PrimeRadioGR

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=9236