“Fortune” το νέο άλμπουμ του Chris Brown

Έχοντας τέσσερις υποψηφιότητες στα 2012 Billboard Music Awards, ο νικητής βραβείου Grammy Chris Brown θα κυκλοφορήσει το νέο του πολύ-αναμενόμενο album του Fortune στις 02 ΙΟΥΛΙΟΥ (RCA Records).

Ο Brown είναι ασταμάτητος καθώς έχει τέσσερα τραγούδια στο Top Ten του iTunes R&B/Soul single chart: “Turn Up The Music” (#3), “Sweet Love” (#4), “Strip” featuring Kevin McCall (#6) και το “Look At Me Now” featuring Lil Wayne and Busta Rhymes (#8). Το ολοκαίνουριο “Till I Die” feat.Big Sean και Wiz Khalifa ανεβαίνει στο Top20 (#20). Η μεγάλη επιτυχία του Brown, δεν είναι έκπληξη καθώς το προηγούμενό του album F.A.M.E. πρόσφατα έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες στα 2012 Billboard Music Awards, ανάμεσά τους στις κατηγορίες Top Male Artist, Top R&B Artist, Top R&B Album και Top R&B Song για το “She Ain’t You.”

Ο Chris Brown θα εμφανιστεί και φέτος στο Today Show, στις 8 Ιουνίου στην ανοιχτή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο “Plaza” για να τραγουδήσει αρκετά tracks από το επερχόμενο FORTUNE.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα σχετικά με τον Chris Brown επισκεφθείτε το www.chrisbrownworld.com, ή ακολουθήστε τον στο Twitter στο @ChrisBrown.

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=927