Tο νέο τραγούδι του Usher, ”Scream”

Ο επτά φορές νικητής βραβείου Grammy, Usher ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single του “Scream”, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου στο iTunes και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το τραγούδι το έγραψε ο Usher Raymond μαζί με τους top τραγουδοποιούς Max Martin, Shellback, Savan Kotecha. Η παραγωγή ανήκει στον Max Martin και τον Shellback. Το “Scream”, είναι η συνέχεια του καταπληκτικού πρώτου smash single “Climax” από το επερχόμενο album LOOKING FOR MYSELF, όπου θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου από την RCA Records.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/44406137″ iframe=”true” /]

Μετά την εμφάνιση έκπληξη που πραγματοποίησε στο Coachella μαζί με τον David Guetta την προηγούμενη εβδομάδα, ο Usher είναι κυριολεκτικά παντού, αφού έχει τρείς υποψηφιότητες στα φετινά Billboard Music Awards, ανάμεσά τους στις κατηγορίες Top Streaming Single και Top Dance song για το “Without You” με τον David Guetta, όπως επίσης και στην Top Latin Song για το “Promise” με τον Romeo Santos. Δύο από τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες του ενώ δούλευε στο studio για το LOOKING FOR MYSELF.

Ο Usher έχει ονομαστεί από την RIAA ως ένας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικάνικη μουσική ιστορία, πουλώντας πάνω από 43 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως 7 Grammy Awards και πρόσφατα βρέθηκε στο νούμερο ένα των Hot 100 καλλιτεχνών της προηγούμενης δεκαετίας. Το Billboard του έδωσε το όνομα του δεύτερου πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της δεκαετίας του 2000, με το album του Confessions  (2004) να είναι στη κορυφή των solo albums για τη συγκεκριμένη δεκαετία. Ο Usher έχει στο ενεργητικό του εννιά τραγούδια στο νούμερο ένα του Hot 100 (σε όλα ως κύριος ερμηνευτής) και δεκαεφτά singles στην πρώτη δεκάδα του Hot 100.

www.usherworld.com

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=959