Οι Έλληνες…Liebe.

Εχει περάσει τόσος καιρός που ακούμε ενα γκρούπ εδώ στο Prime Radio 100,3 για το οποίο αρχικά δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας οτι είναι Ελληνικό! Φυσικά και ο λόγος περι των Liebe, που μας ήρθαν απο τα βόρεια, και συγκεκριμένα απο τη συμπρωτεύουσα.

Οι Liebe είναι ένα αγγλόφωνο  ντουέτο με επιρροές από ακούσματα των 80’s, που αποτελείται απο τον Δήμο Ζαχαριάδη (synths & amp; programming) και τον Γιώργο Μπέγκα (vocals). Το σχήμα υφίσταται από το 2009 και το ντεπούτο άλμπουμ “Club Royal”  κυκλοφόρισε το 2010 από την Universal. Η μουσική τους είναι μία μίξη από ηλεκτρονική ποπ.

Το πρώτο single “Models” έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και στην κυριολεξία το “λιώσαμε” στον αέρα του PrimeRadio 100,3.

Στα πρώτα βήματα του σχήματος υπήρξαν και άλλα πολύ αξιόλογα τραγούδια που φέρνουν στους μεγαλύτερους μια έντονη μυρωδιά απο αγαπημένες μουσικές των 80’s όπως το Always

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ κάνανε μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα φεστιβάλ όπως River party Νεστορίου, Reworks festival, Dramaica youth festival, Earth wind Festival όπως και ή εμφάνισή τους μαζί με τον Schiller στη Θεσσαλονίκη, αφήνωντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στα live παρουσιάζουνε  τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ ,αλλά και από το ολόφρεσκο άλμπουμ με πλούσιο οπτικό υλικό, καθώς και κάποιες αγαπημένες διασκευές  από groups όπως οι Pet shop boys, Soft Cell, OMD, Human League και Aha.

Tην συνέχεια στο σήμερα έχει πάρει το single “Strangers” .

Δώστε προσοχή και στο ολόφρεσκο Somebody Told You, και “open your eyes” που έχουμε ξεχωρίσει μέσα απο το νέο άλμπουμ τους, το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο “somewhere in time” από την Undo records/EMI.

Με 13 νέα τραγούδια , πιο electronic ύφος από το πρώτο άλμπουμ , ανάμεσα και το πρώτο single “strangers” όπου αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα  εντός συνόρων και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού.

Download link iTunes :

http://itunes.apple.com/gr/album/somewhere-in-time/id513680501

Download link Amazon:

http://amzn.com/B007ONV8TI

www.liebe.gr

Facebook

myspace

soundcloud

twitter

 

Permanent link to this article: https://www.primeradio.gr/?p=493